top of page
  • Bruksledaren

15.6 tuuunga km till Ombenning Dammsjö

15.6 tuuunga km till Ombenning Dammsjö i kompakt och djup snö igår. När jag skulle packa ihop och bege mig hemåt fick jag plötsligt ont i nacken, hade svårt att böja mig ner och direkt efter en huvudvärk som gjorde att jag hade svårt att titta.


Kämpade på kisandes och stötte på några jägare väl framme vid Hyppenbenning som erbjöd sig skjutsa mig om jag ville men klarade av att ta mig de 2 km jag hade kvar till sopis. De visste mycket väl vem jag var och var nyfikna på vilket mål jag hade för dagen.


-Vi brukar ju se dig rätt ofta, sade dem.


De hade satt ut saltstenar och förstod att jag var trött för de tyckte det var jobbigt att gå några 100 meter i snön bara.


Trevliga gubbar 🧡


Ringde efter skjuts och blev upplockad vid Sänkmossen. Sen blev det kurering av huvudvärk resten av dagen.


Idag mår jag bättre, men har fortfarande svårt att röra huvudet obehindrat, lätt illamående och yr... Mysko. Jag donar inne idag medan snön faller därute.


Fin söndag på er <3
45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page