top of page
  • Bruksledaren

Syfte, tanke & vilja med Bruksledaren“Syftet och tanken med Bruksledaren är att inspirera till turer på Bruksleden men ska också fungera som informationskanal om vad som behöver åtgärdas på de olika etapperna.

Förhoppningen är att jag på något sätt kan få jobba med vandring och naturvård på etapperna i de närliggande kommunerna.

Jobbar du som läser detta för någon av relevanta kommunala enheter i Fagersta, Norberg, Avesta eller Skinnskatteberg? Eller kanske är du skogs- eller markägare i området? Är du/ni i behov av inventering, dokumentation och åtgärder?

Jag har massor av idéer och förslag på förbättringar att locka ännu fler ut i skog och mark!

Tveka inte att kontakta mig på info@bruksledaren så diskuterar vi vidare!"


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page