top of page
  • Bruksledaren

Naturpasset 2017 avklarat!


Igår var tanken att maken och jag skulle köra klart Naturpasset 2017 (båda kartorna; cykel- och fot) men hindrades av pågående (omarkerad) vildsvinsjakt i det område vi skulle vara i. Vi åkte tillbaka idag och satte tillräckligt många kontroller så nu är vi klara med båda! För er som inte är bekanta med Naturpasset kan ni läsa mer här: http://www.naturpasset.se/vadarnaturpasset/

En mycket rolig motionsform som passar alla! Idag blev det höga benlyft, hopp över bäckar och mycket uppför branta sluttningar. Älgflugorna var i sitt esse så att samtidigt fokusera på var man satte fötterna och plocka bort inkommande självmordspiloter gjorde en svettig. 10 kontroller blev det i dag och allt som behövdes för att kunna skicka in och tävla. Efter att maken varit borta i 3 veckor på Svenska Re i Spanien så känns det väldigt skönt att ha tillbringat dessa dagar i skogen med honom. Trots dålig balans på grund av sin MS så kämpar han på och ger aldrig upp. Beundransvärd människa och underbar make. Vi tog en frukt- och vätskepaus vid Ombenning Dammsjö där vi inte varit på många år. Så fint och mysigt. Tråkigt nog går det inte att åka med bil hela vägen dit längre på grund av bom men gillar man att vandra så är detta en mycket fin övernattningsplats.

Nöjd med helgen och hoppas på en vecka fylld med skogsturer. Ha en fin söndag allesammans.

#vandring #orientering #Naturpasset2017 #Friluftsliv #motion #friskvård #MS

9 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page