top of page
  • Bruksledaren

15,5 km ny rutt och sopig utsikt


Idag var jag sugen på en ny runda och det blev en lättvandrad sträcka på 15,5 km via Svedjevägen, Ötjärn, "Jaktskyttevägen" förbi skjutbanan, Sänkmossen och sopis, Knutsvägen och hem förbi Ringvägen. En skön tur med lite duggregn. Kanske inte den trevligaste utsikten vid sopstationen direkt men det var ju i alla fall ombyte och precis vad jag behövde idag.

Har fått någon låsning mellan skulderbladen så jag vill inte göra det värre genom att gå för kuperat så denna sträcka var alldeles utmärkt. Imorgon blir det ingen tur men på torsdag hoppas jag kunna gå en längre sträcka och på fredag blir det eventuellt en tur över till Dalarna till fots. Allt beror på omständigheter.

Ha en fin tisdag allesammans och här hittar ni gpx:en på dagens tur: 15,44 km, 3 oktober 2017


4 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page