top of page
  • Bruksledaren

Från Västmanland till Dalarna och i spåren av 80-talet


Vilken skön helg det blev! Jag började med att gå från Fagersta till Söderbärke via landsvägen i fredags (22 km) där jag väntade in make och husvagn för att sedan åka till Långtjärnarna och ställa upp oss för helgen. Väl där fortsatte vi undersöka den gröna 10-kilometersslingan som vi gått tidigare i år men tappade bort markeringarna.

Väldigt igenvuxet då slingan inte använts sedan 80-talet av de idrottsföreningar och klubbar som hade träningsläger i Björsjö. Maken var här i mitten på 80-talet med dåvarande skidklubb Fagersta södra och tränade barmarksträning. Det är en speciell känsla att gå längs övergivna leder och stigar. Vi korsade även Europaled 1 och Sméleden som väckte en liten låga om att spana in dessa.

7,5 och 4,2 km blev det i övrigt runt Björsjö i helgen så jag är mer än nöjd. Frisk luft och brinnande brasa så är mitt liv komplett.

Önskar er en skön höstig söndag.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page