top of page
  • Bruksledaren

13.7 km och en annan del av Bruksleden


Så här i efterhand och väl hemma kan jag säga att jag aldrig borde gett mig ut idag. Ibland är det bra att vara envis men då och då är det även till förtret. Jag kände mig piggare från förkylningen och tänkte att 2 mil blir nog bra nu... Moddigt, slaskigt och allmänt jobbigt blev det men det var lika långt att vända tillbaka när det väl kändes som jag tagit mig "snöslask över huvudet".

Jag valde att gå in vid Björnbackarna och sedan vidare ner mot Bruksleden etapp 15 där jag stötte på lite viltspår som jag misstänker var varg. Vid Fageråsen tänkte jag att jag svänger in på den lilla delen av 15 jag faktiskt aldrig gått (brukar ta någon av vägarna bredvid oftast). Det visade sig vara en mysig sträcka och jag kom fram på Flobostigen efter ett tag.

Istället för att göra upp eld där jag brukar, valde jag idag det vindskydd som finns i hopp om att torr ved skulle finnas. Det gjorde det inte, men jag ville ha eld och värma vatten. Det var inte lätt att hitta något som var torrt, men efter en stund lyckades jag även om jag fick kämpa hårt. Kall, blöt och frusen begav jag mig hemåt igen. Kaffet smakade gott och nu blir det lugna puckar resten av dagen åtminstone. Ska försöka ta det lugnt imorrn också men jag lovar ingenting.

Dagens GPX (gick förbi grannens hus först, vände hem och bytte kläder och gick sedan åt andra hållet istället)7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page