top of page
  • Bruksledaren

14.5 km varav 5 km snöskovandring/plogning till Långtjärn


Dagens tur blev en prövning utan dess like. Jag hade egentligen planerat gå mot Norberg och in mot Persbo, och tillbaka mot Fagersta via skogsvägarna fram till Långtjärnsvägen. Högerbenet bråkade så jag tänkte: Jag svänger in vid "Jaktskyttevägen" istället och upp på avverkningsvägen som går in mot Långtjärn.

Jag hade snöskorna med och de första 2 km:arna var en fröjd att gå med dem. Sen blev det värre (se videoklipp: 20180122 - när det är mindre kul med snöskovandring - Långtjärn). Men jag tog mig fram till sjökanten och gjorde upp eld, värmde kycklingsoppa och kaffe innan jag traskade tillbaka hem igen. Det gick desto lättare men jag lovar er att energin är slut.

Hemvägen gick via skoterspår/grön slinga förbi Ötjärn och sen raka spåret ut på Svedjevägen. Benen var rätt stumma när jag nådde vändplanen på Svedjevägen kan jag säga.

Fin måndag på er <3

När det är kul och inte kul med snöskovandring och dagens GPXDagens GPX1 visning

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page