top of page
  • Bruksledaren

13.5 km i slask runt Ötjärn och matlagning i kaffepannan


Imorse drog jag iväg genom ett slaskigt Fagersta i riktning mot Ötjärn. Det var trevligare i skogen men tungt i och med tövädret. De hårda vindarna igår hade fällt en hel del träd, däribland det träd som hängt farligt diagonalt över leden. Det kändes bra att det låg ner på backen nu. Det blev lite arbete att ta sig runt och förbi träden som fallit.

Tråkigt att det gnistrande vita är borta och ersatts med grådaskiga snölämningar men det gäller ju att göra det bästa av det sämsta. Jag gjorde upp eld vid ett av favoritplatserna och begav mig sen hem via Gamla Norbergsvägen, Melings och Floravägen.

Önskar er en fin fredag <3

Dagens GPX och mat i kaffepannan ;)
3 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page