top of page
  • Bruksledaren

När man går på moln...


...ja, så kändes dagens 11.5 km förbi Ötjärn. Ny snö hade fallit sedan igår och det var fruset under men inte halt utan det var som att sväva lite på ytan och skaren höll mig uppe vilket gjorde det lättvandrat. Nollgradigt och dimmigt och ingen blåst vilket gjorde det helt underbart för mina ögon (torra slemhinnor).

Massor av olika djurspår i den nyfallna snön vilket gjorde det hela spännande. Jag stannade till på samma ställe som sist och fixade käk (nudlar), hade glömt bestick (olika ryggor) så jag gjorde en sked av aluminiumfolien som fanns på nudelförpackningen ;)

Hemvägen blev lite kortare för jag ville gå så lite i stan som möjligt då det plogades för fullt och DÄR är det HALT. Så jag tog Ötjärnsvägen och svängde sedan ner promenadslingan mot vattentornet, genom skogsdungen vid Folkets hus och Bessemergatan hem. Sammanfattningsvis: fantastisk tur på alla sätt idag <3

Fin söndag på er <3

Brasa och GPX.
1 visning

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page