top of page
  • Bruksledaren

15.4 km – dimmigt ute, dimmigt inne


15.4 km fick jag ihop i dimman idag trots dimma i huvudet likaså då morgonen började med huvudvärk. Tänkte att det ger sig så småningom och begav mig ut i riktning mot Jättåsarnas naturreservat och Bruksleden där. Sträckan idag blev: riksvägen, kyrkobron, Hyttbäcken, Björnbacksvägen, Bruksleden, Jättåsarna, Svartbergsvägen, Cirkelrundan, Saxenvägen, Svartbergsvägen igen och hem förbi Fagersta norra.

Skallebanken kom och gick som den ville så jag beslöt mig för att strunta i att göra upp eld efter Flobostigen/Bruksleden som jag tänkt och gick direkt hem efter lite termoskaffe och paus på Saxenvägen. Jag var nästan hemma när dottern ringde och sade att hon mådde dåligt så nu är vi två som går på halvfart här hemma.

Sopplunch, dusch och sängen sen med andra ord och hoppas på en bättre morgondag även om det lutar åt ett lasarettsbesök med dottern.

Dagens GPX1 visning

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page