top of page
  • Bruksledaren

10 kontroller på Naturpasset 2018


12 km slutade dagens tur på. Jag körde Naturpasset (gå/lunka/löp) själv idag och siktade in mig på området runt Kottmossen. Det slutade med 10 tagna kontroller men som alla tidigare år finns det alltid en kontroll som retar gallfeber på mig. I år är det tydligen nummer 30...

Bortsett från det så blev det en skön tur i skogen men lite slagsmål med myggen på sina ställen speciellt vid mossarna. Det värsta är nog spindelnäten... Tror faktiskt jag ska titta på visir på allvar så man slipper bli irriterad hela tiden.

Hemvägen gick via Svedjevägen där solen gassade rejält. Väl hemma blev det premiärdopp i poolen och slapp i solstolen en stund. Nu väntar en ny jobbvecka men det kan nog bli några Naturpassturer efter jobbet.

Önskar er en fortsatt fin söndag och kommande vecka.

Dagens GPX2 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page