top of page
  • Bruksledaren

32.7 km midsommardagshajk Fagersta – Avesta


Dagens tur skiljde sig något från sist jag gick mot Avesta; istället för att gå via Malmbergsvägen förbi Storsjön in på Bruksleden, valde jag att vika av åt andra hållet via Långgruvevägen och kom fram vid Strömsbo, Andersbenning och sen in på Bruksleden vid Lillsjön. De sista 4 km blev också hela sista etappen på Bruksleden mot Avesta.

Målgång vid Tråbacken efter 32.7 km där skjutsen kom precis när jag plockat fram maten så de fick vänta. Sen åkte vi och köpte gasol i Avesta då semestern närmar sig och husvagnen ska ha sitt. Skönt med inneboende husvakt när man åker bort.

På hemvägen hämtade vi upp dottern i en annan del av Dalarna, åkte förbi Oti där vi köpte mjukglass innan vi for hemåt. Nu blir det slapp och imorgon tar jag upp jakten på kontroll 20 i Naturpasset igen.

Fortsatt fin midsommardagsafton på er <3

Dagens GPX, vlogg inklusive blooper.


9 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page