top of page
  • Bruksledaren

Lekande ekorrar på Bruksleden

På dagens 17 km långa tur via Björnbackarna på Bruksleden fick jag se tre lekande ekorrar som sprang fram och tillbaka över vägen. Jag lyckades få dem på film (kort video längre ner) och det såg nästan ut som de hade en stafett av något slag på gång.


Precis innan jag gick hemifrån idag fick jag ett meddelande att jag gått vidare till urvalsprocess och prov inför höstens eventuella studier till medicinsk sekreterare.


Nu känns det lite läskigt faktiskt och uppenbarligen är vi många som sökt och chansen att komma in därmed lägre men jag ska göra mitt bästa för att ta mig hela vägen.


Även ett startdatum i augusti tillkännagavs i meddelandet så det känns skönt att veta och kunna planera därefter. Med all den infon gick jag så iväg och valde att gå via Bruksleden och MTB-spåren vid Andra sidan, upp vid Djupadalsvägen/etapp 15 och förbi Epiroc in på Linjan och ut mot Fagersta norra.


Det blev en skön avslappnad tur på blandat underlag.


Önskar er en fin fredag.

Video (22 sek) på tre lekande ekorrar. 1...2...3... (se hela klippet)


60 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page