top of page
  • Bruksledaren

Vad fan skulle jag ut och göra?

Jag tog en semesterdag idag med planen att gå till Norberg med bara vatten, banan och kaffe med mig då jag tänkte göra något jag sällan gör: fikar på Elsa Anderssons konditori... för att sen gå hem igen...


Eländet började redan när jag klev ut på vägen vid oss: total sörja och vatten överallt... Men jag är som bekant envis och fortsatte med förhoppning att det skulle bli bättre.... Det blev aldrig det utan den ena vägen var värre än den andra efter nattens och morgonens regn... Gångbanorna var rätt okej och framkomliga på ett jämförelsevis behagligt sätt...


Väl ute på Gamla Norbergsvägen var det visserligen mindre slask bitvis, men kände att detta går inte... Tänkte att jag svänger in första vägen mot Ötjärn och tar mig hem genom skogen istället...

Det blev inte alls så enkelt som jag hade trott... Tung, djup blötsnö och jag bara gled hit och dit... Efter ett flera kilometer långt benpass kom jag ut vid Kottmossen och där möttes jag av slaskiga vägar igen.


Men här blev jag riktigt glad då jag träffade på "min farbror" som jag inte sett på ett tag. Jag talade om för honom att jag tänkt på honom mycket och var glad att se honom och han kände likadant. Helt fantastisk denna människa på cirka 80 år och ger mig så mycket inspiration <3

Tog mig ner till Coop och pratade lite med några av mina gamla kollegor, handlade lite gott till eftermiddagen.


Gick hem och det var en fantastiskt skön känsla att vara på torr mark. Jag älskar regn men blötsnö/slask är inte roligt någonstans. Nu ska jag fundera över morgondagens tur om jag ens vill utsätta mig för någon för vart ska man kunna gå utan att simma?


Den som lever får se!

Fin fredag på er <3


Några bilder från dagens tur.


Dagens rutt58 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page