top of page
  • Bruksledaren

2019 års första vandring på Bruksleden


24 km blev det idag på 2019 års första dag, med sikte på Stora Abborrtjärn och lunch vid Bruksledens etapp 14 mot Morbyn. Vaknade med nackspärr och visste inte om jag skulle gå, men smorde in mig med djävulsbalsam och lindade varmt runt halsen. Det gick hur bra som helst och nu känner jag ingenting!

Det blev en tur på isgator och snöklädda vägar men även en förvånansvärt blöt Bruksled. Bommen var nere vid vägen upp till Abborrtjärn och ingen som plogat så det blev rent pannben i 2 km fram till sjön. Stannade på etapp 14 och gjorde upp lunch innan jag gick hem igen, men valde då att inte gå samma väg tillbaka utan tog Bruksledsmarkeringarna upp mot Högbyn och vägen ner där istället.

Hem via Djupadalsvägen och Västanfors kyrka där änderna vägrade flytta på sig innan jag gjorde lite oväsen med stavarna. Huliganer ;)

God fortsättning på er <3

Dagens GPX och lunchvideo
7 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page